Missie

Leren gaat beter als het je goed gaat. Daarom ligt de focus op welbevinden en betrokkenheid. Wij geloven dat je leert als er interesse is. Bij ons op school mag je zijn wie je bent. Daarom kan bij ons op school bijna alles! Als we er samen maar beter van worden.

Visie

Op De Horst is trots op haar pedagogisch klimaat. Bij ons op school voel je je welkom en belangrijk. Of je nu ouder, leerling, leerkracht, leidster of schoonmaker bent. We werken en leren ervaringsgericht. Dat betekent dat we er alles aan doen om te zorgen dat kinderen in staat zijn zich te ontwikkelen. Wij geloven dat kinderen die goed in hun vel zitten en betrokken zijn niets liever willen dan nieuwe dingen leren en ontdekken. Onze leerkrachten zijn goed thuis in de uitgangspunten van E.G.O. en we besteden voortdurend aandacht aan de betrokkenheidsverhogende factoren en werkvormen.

In de schoolgids vindt u de verdere uitwerking van onze visie.

Nieuws

Gezond en mooi 2021!
De scholen zijn weer gestart, overal wordt nu thuis gewerkt met gebruik van de digitale mogelijkheden. Een moeilijke situatie, waar we met zijn allen het beste van proberen te maken. We wensen

Lees meer

Herfstvakantie
Namens het team van Kindcentrum Op De Horst wensen wij iedereen een fijne herfstvakantie. De school begint weer op maandag 26 oktober.

Op zoek naar een school voor uw kind in Groesbeek?

Kindcentrum Op De Horst
SIENN