Peuterspeelzaal, voorschool-, buitenschoolse – opvang

Peuterspeelzaal, voorschoolse- en buitenschoolse opvang

 

 Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor opvang na school kun u op maandag t/m vrijdag terecht op de BSO die in onze basisschool is gevestigd. U kunt kiezen voor een korte middag (van 2 tot 4 uur) of een lange middag (van 2 tot 6 uur).

Oudere kinderen kunnen ook terecht op BSO De Heikant (Biga) met een aangepast programma en meer zelfstandigheid.

Voorschoolse opvang (VSO)

Domino biedt ook voorschoolse opvang op locatie Op De Horst aan.

De voorschoolse opvang opent haar deuren een uur voor aanvang van school, dus om 7:30 uur. Kinderen worden opgevangen in de BSO-ruimte in een gezellige, huiselijke sfeer. Ze kunnen daar rustig aan de dag beginnen met een kop thee, een spelletje of lekker kletsen. Vervolgens kunnen zij vanuit de BSO-ruimte naar hun eigen klas lopen. De allerkleinsten worden natuurlijk naar de klas gebracht.

Peutergroep Ukelele

De peutergroep van locatie Op De Horst is gevestigd in een lokaal van Kindcentrum ‘Op De Horst’ en deelt deze ruimte met de buitenschoolse opvang. Iedere maandag en woensdagochtend zijn de peuters aanwezig. Ze spelen op de kleine speelplaats en maken gebruik van de gymzaal. Met enige regelmaat spelen ze daar ook al samen met de kleuters van de groepen 1 en 2. Op deze manier leren de kinderen en de juffen elkaar beter kennen. Ook proberen we zo nu en dan samen te werken tijdens vieringen of speciale activiteiten.

Op donderdagochtend komen de peuters met een indicatie voor vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) nog een extra dagdeel voor meer individuele aandacht.

 

Voor meer informatie over of aanmelding (peutergroep, vso, bso) kunt u terecht bij:

Kindercentrum Domino

Bredeweg 68 6562 DG Groesbeek

Postbus 68 6560 AB Groesbeek

024 397 63 20

info@kindercentrum-domino.nl

Nieuws

25 jarig jubileum meester Roel
Wel op 1 april, maar geen grap was het 25-jarig jubileum van onze meester Roel!  We hebben hem verrast met een mooi spandoek, cadeautjes namens de kinderen, een versierde klas, kaartjes van álle

Read More

Letterfeest in groep 3
Maandag 1 februari was een feestdag. Of eigenlijk: een letterfeestdag! Rond deze periode kennen de kinderen van groep 3 echt alle letters vloeiend en houden we altijd een letterfeest. We vieren

Read More

Op zoek naar een school voor uw kind in Groesbeek?

Kindcentrum Op De Horst
SIENN